— Καλώς ορίσατε στη νέα ιστοσελίδα της «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ»

                 Καλώς ορίσατε στο επίσημο site της «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ»!

 

Όλοι εμείς από την ομάδα της «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στην επίσημη εταιρική ιστοσελίδα μας, www.megalonisos.gr, με την οποία θα θέλαμε να σας συστηθούμε!

Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ιδρύθηκε το 2019 και αποτελεί τη μοναδική κατεξοχήν ελληνική κρητική εταιρεία courier με παγκρήτια, και όχι μόνο, κάλυψη. Ανήκει στο δίκτυο της εταιρείας ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των οδικών εμπορευματικών μεταφορών από το 1969, με τη συνεχή παρουσία 3 γενεών της Οικογένειας Χαβάκη.

Με έδρα τα Χανιά, η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ δημιουργήθηκε με μεράκι και με όραμα για ένα πλήρως ιδιόκτητο μεταφορικό δίκτυο που εξυπηρετεί άμεσα και αξιόπιστα όλο το νησί της Κρήτης, εξ ου και το όνομά της, «Μεγαλόνησος»! Ήδη διαθέτει το 1ο της υποκατάστημα στο Νομό Ρεθύμνου, όπου σε συνδυασμό με το ήδη ανεπτυγμένο δίκτυο της ΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ στο υπόλοιπο νησί, επιτυγχάνει το Νο1 παγκρήτιο δίκτυο μεταφορών.

Η ιστοσελίδα μας, με φρέσκια εικόνα και περιεχόμενο, αντικατοπτρίζει την εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία μας. Παράλληλα, αποτελεί ένα σύγχρονο και χρηστικό εργαλείο, που δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να πλοηγηθεί εύκολα και γρήγορα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον και να εντοπίσει άμεσα την υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Στο site μας θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ολοκληρωμένες προσφερόμενες υπηρεσίες μας, και θα βρείτε τη δυνατότητα ζήτησης προσφοράς μεταφορικού έργου ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης φόρμας για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Παράλληλα, διατηρούμε ζωντανή την μεταξύ μας επικοινωνία μέσω των social media της εταιρείας, αλλά και των νέων μας που κοινοποιούνται στο site.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε!

Σας ευχόμαστε… Καλή Πλοήγηση!